ทั่วไป

 

รีวิวเกมส์มือถือ Hay Day

รีวิวเกมส์มือถือ Hay Day 
ชื่อเกมส์  Hay Day 
ประเภทเกมส์ เกมจำลองสถานการณ์, เกมมือถือ
ผู้ผลิต  Supercell
ผมโหวต 4.4 ดาว 
ดาวน์โหลดแล้ว  100M+ 

เกมส์แนวสร้างฟาร์มบนมือถือยอดนิยมและถือได้ว่าเป็นเกมส์แนวสร้างฟาร์มรายแรกๆเลยก็ว่าได้ โดยจะมีรูปแบบครบถ้วนในการบริหารจัดการฟาร์มของเรา แถมยังเป็นเกมส์ฟรีที่รองรับทั้งแอนดรอยด์และ Ios ระบบเกมส์เรียบง่ายไม่มีอะไรซับซ้อนทำให้การเล่นคลายเครียดได้เป็นอย่างดี โดยเกมส์ใช้ผูกมัดชีผ่าน google pay และ facebook ทำให้ง่ายต่อการเชื่อมต่อเหมาะกับสายฟรีก็สามารถอัพเกรดระบบต่างๆได้สบาย 
สวนผึ้ง
การทำทำสวนผึ้งโดยสามารถทำได้สูงสุด 4 รังโดยจะอยู่บนต้นไม้และต้องปลูกดอกไม้ให้ผึ้งกินและนำรังผึ้งมาเป็นวัตถุดิบในการผลิตอาหารอื่น ๆ 
ระบบสัตว์เลี้ยง
ระบบสัตรเลี้ยงจะใช้คูปองในการซื้อหากได้จากการทำเรือและการส่งออเดอร์พิเศษ สัตรวจเลี้ยงจะได้โบนัสในวัตถุดับในการอัพของสำคัญเช่นคลังเก็บพืชและโกดังเก็บอาการยิ่งเลี้ยงเยอะก็มีโอกาสขยายฟาร์มได้ไวขึ้นเท่านั้น รวมไปถึงวัตถุดิบในการขยายพื้นที่ฟาร์ม 
ระบบผู้ช่วย 
ระบบผู้ช่วยถือว่าเป็นระบบใหม่ที่เพิ่งเพิ่มเข้ามาเมื่อไม่นานสำหรับฟาร์มทำให้เราทำฟาร์มได้ไวขึ้นโดยจะมีผู้ช่วย 2 คน ในการเก็บวัตุดับและการผลิตใช้งานในผลิตวัตถุดับหลักทำให้เราผลิตได้แม่ได้ออนไลน์ สำหรับสายฟรีนานก็จะมีมาให้ใช้ฟรี 3 วัน แต่ก็ไม่นานมาก สำหรับสายเติมก็สามารถซื้อได้ราคาไม่สุงมากนักใน่ชวงเล่นทีแรกก็จะได้เพรชจำนวนหนึ่งเก็บเอาไว้จ้างก็ถือว่าเป็นทางเลือกที่ดี 

การปลูกพืช ผัก ผลไม้ 
ในเกมส์จะประกอบด้วยการปลูกพืขต่างๆไว้ 2 แบบใหญ่ๆ คือพืชที่ปลูกในแปลงนา อันนี้เราปลูกแล้วเราเก็บเกี่ยวได้เลยส่วนมากจะเป็นพืชขนาดเล็ก เช่น ข้าว มะเขือเทศ หัวหอม ถั่วและอื่นๆ และอีกแบบคือปลุกในพืนที่ของเราที่ไม่ใช่แปลงนา แต่พืชพวกนี้จะเก็บได้ 3 ครั้ง จากนั้นพืชจะตายและต้องตัดทิ้งด้วยขวานสำหรับพืชนาดเล็ก และใช้เลื่อยสำหรับต้นไม้ขนาดใหญ่ หากปลูกเยอะเกินไปอาจจะหากของมาตัดไม่ทันทำให้รก 
ระบบสัตรเลี้ยงเพื่อทำวัตดุดิบ
จะมีสัตว์เลี้ยงที่เราต้องเอามาทำวัตถุดิบ เช่น ไก่ หมู วัว แกะ แพะ โดยจะมีชนิดละ 3 คอก ในช่วงแรกจะได้ที่ละ 1 อยู่ที่เวลของเรา โดยระบบเวลาในการผลิตก็แตกต่างกันตามชนิดของสัตว์ หากเราจ้างผู้ช่วยก็ช่วยเราเก็บพวกนม ขนแกะ ไข่หรืออื่นๆได้ ทำให้เราทำฟาร์มได้ไวขึ้น 
เครื่องผลิตอาหาร
จะมีเครื่องผลิตอาหารมากมายให้เราได้ซื้อโดยใช้เงินที่เราขายของที่ทำโดยแรกราคาก็จะไม่สูงมากนักหากเวลขึ้นเยอะราคาหลักแสนดังนั้นต้องเก็บเงินไว้ซื้อเครื่องผลิต หากไม่มีเครื่องผลิตเราก็จะเควส์ได้ยากทำให้เวลไม่ขึ้น 
ระบบการทำประมง
จะมีพื้นที่ให้เราทำประมงในการหาปลา กุ้ง และขนเป็ดโดยเราต้องทำท่าเรือก่อนจึงจะสามารถไปพื้นที่เราจะทำประมงได้ โดยจะสามารถุซื้อพื้นที่ดดยใช้วัตถุดิบเดียวกับพื้นที่ 

ระบบการท่องเที่ยว 
เมื่อเวลเราสูงขึ้นก็จะสามารถสร้างรถไฟไปยังแหล่งท่อเดียวได้ โดยจะมีนักท่อเที่ยวมาและให้สินค้าที่นักท่อเที่ยวต้องการครบตามจำนวนที่ต้องการก็จะได้วัตถุดิบมา และยังมีระบบสวนสัตว์อยู่ด้วยเมื่อเราทำสิ่งที่นักท่อเที่ยวต้องการก็จะแวะมาดูสวนสัตว์ของเราและก็จะได้วัตุดิบมา เริ่มแรกเราจะได้ยี่ราฟมาก่อนจากนั้นเราต้องส่งสินค้าทางเรือเราจะได้ชิ้นส่วนสัตว์พันธ์อื่นๆ มา แต่ก็ยากอยู่กว่าจะครบผมเองยังได้แค่ตัวเดียว 

เทคนิคการเล่น
วิธีการหาเงินไวๆ - หากเราจะจะหาเงินต้องผลิตของขายอย่างเดียวอย่าส่งรถและเรือเพราะจะไม่ค่อยได้เงินจะได้เวลอีกวิธีคือหากซื้อของขาย ซื้อของที่ราคาถูกมาขายเต็มราคา แต่ต้องมีเพื่อนในเฟสเยอะ ช่องเราจะได้เยอะหรือซื้อช่อง

วิธีหากของอัพคลัง โฉนด ตะปูและอื่นๆ  วิธีที่นิยมสุดก็ปลูกพืขที่ใช้เวลาไวในการปลูกเช่นข่าวบาเลย์ ข้าวโพดแต่ และขายในราคาที่ถูกเพื่อให้ขายออกไปไม่ให้คลังเต็ม ซึ่งการขายวัตถุดิบราคาถูกก็คือการหาของอัพคลังหรือของขยายพื้่นที่ นั้นเอง อีกอย่างที่ได้เยอะมากๆก็คือสัตว์เลี้ยงต่างๆ เช่น แมว ม้า อันนี้จะได้ทุกวัน วันละ 2 ครั้ง อีกอย่างที่จะได้คือรถไฟ 

วิธีอัพเวล 
คือต้องเน้นส่งรถ ส่งรถไฟ สนามม้า ผลิตของอย่าให้เครื่อว่างอะไรเยอะเกินก็ขายหรือหากพอมีเงินก็ซื้อมาเก็บไว้ของที่ใช้วัตถุดิบที่ทำยากและนานแต่หารทำแบบนี้จะทำให้เงินเราหมด เพราะส่งเควส์ทุกชนิดเช่น รถ เรือจะได้เงินน้อยกว่าซื้อมา 


รีวิว Hay Day,hay day หาของอัพคลัง,วิธีเล่น hay day ให้ได้โฉนด,วิธีเล่น hay day ให้เวลเร็ว,วิธีเล่น hay day ได้เงินเยอะ,hay day ราคาสินค้าและการผลิต,hay day เทคนิคหาของ,เทคนิค Hay Day 2019,hay day


บทความนี้เขียนโดย  http://www.general-a.net/  
บทความนี้เขียนขึ้นมาเพื่อช่วยเหลือผู้ใช้งานเท่านั้นไม่ได้ต้องการละเมิดสิทธิ์ใดๆหากพบการละเมิดแจ้ง This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 


Hay Day Mobile Game Review
Game Name Hay Day
GAME TYPE SIMULATION GAME, MOBILE GAME
Manufacturer Supercell
I voted 4.4 stars
Downloaded 100M +

Farm building games on mobile popular and can be considered as one of the first farm building games that have it. There will be a complete layout to manage our farm. It is also a free game that supports both Android and Ios. The game system is simple and easy to play. The game is used to bond sheets through google pay and facebook, making it easy to connect, suitable for free cables, it can upgrade various systems easily.
Suan Phueng
You can make a beehive garden with a maximum of 4 hives located on the tree and need to plant flowers for the bees to eat and use the beehives as raw materials for food production.
Pet system
The farming system will use coupons for purchases provided by boat making and sending special orders. Cultivating animals will receive bonuses on quenching objects in important items such as plant storage and symptom storage warehouses.The more farms, the faster the opportunity to expand the farm. Including raw materials for expanding farm areas
Assistant system
The assistant system is a new and recently added system for farms, allowing us to farm faster, with two assistants in the material collection and production, used to produce the primary quenching material, making us produce. Get mom online For a long free line, it will have to be free for 3 days, but not very long. For the filling line, it can be purchased at a very low price during the play period. At first, there will be a certain amount of diamonds to keep for hire, it is considered a good choice.

Growing vegetables and fruits.
In the game there will be two types of crops that are grown in fields. This one we plant and then we can harvest it. Most of them are small crops such as rice, tomatoes, onions, beans, etc. And another kind of awakening in our non-farm areas. But these plants are collected 3 times then they die and need to be cut off with an ax for young plants. And use a saw for large trees If planting too much, it may be if the items are not cut in time, causing the overgrown.
Farming system to make raw materials
There will be pets that we have to bring to make ingredients such as chicken, pig, cow, sheep, goats, with 3 pens each type in the first phase will be 1 at our level. The production time system also differs according to the type of animal. If we hire a helper, we can help us collect milk, wool, eggs, etc. Allows us to farm faster
Food production machine
There will be a lot of food production machines for us to buy using the money we sell, and first the price will not be very high if the level goes up a lot. Without a production machine, it would be difficult for us to quests so that the level could not rise.
Fisheries system
There will be an area for us to do fishing to find fish, shrimp and duck feathers, we have to build a port before we can go to the area where we can fish. Which will be able to purchase the area using the same raw materials as the area

Travel system
As our level gets higher, we can build a train to a single pipe. In which there will be tourists to come and give the required amount of the products that the tourists want to get the raw materials. And there is also a zoo system, when we do what the tourist wants, we will visit our zoo and get the raw materials. First we get the yiraph, then we have to ship the cargo, we can get other animal parts, but it's difficult to complete. I can only get one.

Playing technique
How to earn money quickly - If you are going to make money, you have to produce only goods, do not send cars and boats, because you will rarely get money. Another way is if you buy things. Buying cheap things to sell at full price But must have a lot of friends in phase We can get a lot or buy channels

The most popular method is to grow items that take time to grow, such as corn barley news, but sell at a low price to sell out of the stock. Where the sale of raw materials is cheap, it is to find up-to-the-warehouse or expand the area itself, another thing that can get a lot is various pets such as cats, horses, this one can get every day twice a day. Get is train

How to upgrade
Is to focus on delivering cars, trains, horse fields, producing goods, do not allow the machine to be empty, anything is sold, or if you have money, buy it to keep things that use hard-to-make materials and for a long time, but doing this will make us money. Run out Because they send all kinds of quests such as cars and boats, they will get less money than buy them


Hay Day review, hay day find stock up, how to play hay day to get title deed, how to play hay day for fast time, how to play hay day get a lot of money, hay day price products and production, hay day find technique , Hay Day Techniques 2019, hay day


This article was written by Http://www.general-a.net/
This article is written to help users only, does not want to violate any rights, if infringement is found. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Comments powered by CComment

Please publish modules in offcanvas position.